De ontwerper

Maar liefst dertien jaar artistieke vorming ging vooraf aan de oprichting van AF ontwerp. De artistieke ontdekkingstocht van Afke Jansen begon met de driejarige MBO-opleiding Ontwerpen en Fotografie in Almelo, gevolgd door vier jaar Grafisch Ontwerp en twee jaar Multimedia aan het Grafisch Lyceum. De laatste grafische opleiding was de Hogeschool voor de Kunsten ArtEZ in Zwolle. In het laatste jaar van deze opleiding is AFontwerp begonnen.

Naast de ontwerp opdrachten die Afke Jansen voor haar opdrachtgevers verricht, deelt zij haar inspiratie, vaardigheden en visie geregeld met partners. Samen met deze andere specialisten uit de kunst- en communicatiebranche - onder wie tekstschrijvers, fotografen en kunstenaars - zet zij bijzondere coproducties neer. 

Werkwijze

Na een goed onderzoek naar het bedrijf en/of de klant wordt de schetsfase gestart. De oplossing zit hem vaak in de essentie. Zeer simpel, maar het moet wel net even gezien worden.Vanuit deze krachtige, herkenbare, maar toch zeer betekenisvolle basis bouwt AFontwerp de ont-werpen uit tot een compleet totaalplaatje. 

Het ontwerpproces begint bij AF ontwerp met een uitgebreid en persoonlijk kennismakingsgesprek. Zo leeft Afke Jansen zich in de ondernemer, de organisatiecultuur en de doelgroep in. 

De creatieve zoektocht naar stijlen, vormen en kleuren zullen de identiteit van de organisatie versterken. Het daadwerkelijke schetsen begint met potlood en papier. Deze traditionele werkwijze laat de creativiteit de vrije loop. Pas bij het uitwerken van het ontwerp wordt de computer ingezet. 

Op deze manier komt AF ontwerp tot een eindresultaat dat u trots maakt.


Algemene voorwaarden